Logo Musictrails.nl Muziekreizen
The Beatles Story MET HENK HOFSTEDE OF YORICK VAN NORDEN

The Beatles Story

The Beatles is de meest legendarische groep die de popmuziek heeft voortgebracht. Nog altijd spreekt de muziek van de Fab Four tot de verbeelding van jong en oud. Ook voor Henk Hofstede – zanger van de Nits en muzikant Yorick van Norden geldt dit. Afwisselend begeleiden zij de reis. Yorick najaar 2023, Henk voorjaar 2024.

Henk en Yorick  nemen je mee op een reis die je voert naar Beatlesstad Liverpool. In de stad aan de Mersey zie je onder zijn begeleiding alle plekken die er toe doen; de geboortehuizen van de jongens, Penny Lane, Strawberry Fields en het daar gevestigde Beatles museum.

Je gaat naar de onlangs geopende British Music Experience. Ook dit museum gaat in op de geschiedenis van de Beatles en geeft tevens een overzicht van 70 jaar Britse muziekhistorie. De trip wordt afgesloten met een tochtje ‘Ferry cross the Mersey’. 

Henk Hofstede en Yorick van Norden als Beatlesfans zijn reisbegeleiders met een persoonlijke kijk op de muziek die de wereld veranderde. Exclusief voor de groep geven ze ook nog een miniconcert met Beatles- en eigen nummers. • Reisdetails

  Reiscode:
  TBS
  Categorie:
  Muziekreizen
  Groepsgrootte:
  6 - 12
  Dagen:
  3
  Prijs:
  Vanaf 1.100,-
 • Routekaart

 • ARTIESTEN

  The Beatles (natuurlijk)

  Maar ook:
  Gerry ||amp; the Pacemakers, The Who, The Animals en Eric Clapton

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner