Logo Musictrails.nl Muziekreizen

MUSIC TRAILS USA

BOEK MUSIC TRAILS USA

"Muziekarcheoloog' Marc Stakenburg reist al bijna 40 jaar veelvuldig naar de Verenigde Staten, bakermat van de popmuziek.

Hij verzamelde tijdens zijn reizen opmerkelijke en soms krankzinnige verhalen over de herkomst van de blues, jazz, gospel, rock-'n-roll, soul, country, folk, rock en punk. In deze muzikale ontdekkingstocht komen alle grote namen voorbij, van Robert Johnson tot Michael Jackson, van Elvis Presley tot Bruce Springsteen. Hoe en waar begon het allemaal voor hen?

Alle belangrijke adressen zijn erin terug te vinden. En met de Spotify-lijst MusicTrails USA komen de geschiedenis en de muzikale reis uit het boek tot leven.

Music Trails USA neemt je mee naar het zuiden, het noorden en uiteindelijk de westkust van de VS en laat onderweg zien hoe de muziek waar we dagelijks naar luisteren, is ontstaan


LEZINGEN

Marc geeft ook lezingen bij jou thuis of in een zaaltje. Je kan hem boeken voor kortere of langere colleges over De geschiedenis van de Amerikaanse muziek, Bob Dylan of The British Invasion. Ze gaan vergezeld van clips, muziek en foto’s.


WIL JE EEN GESIGNEERDE EXEMPLAAR BESTELLEN?

Stuur ons dan een email: info@musictrails.nl
Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner