Logo Musictrails.nl Muziekreizen
Roots of Music Motorreis OP DE MOTOR MET MARC STAKENBURG

Roots of Music Motorreis

Ex- KRO radiopresentator en muziekkenner Marc Stakenburg neemt je mee naar de wortels van de Amerikaanse muziek. De reis zit boordevol bezienswaardigheden; we bezoeken een radiostation, musea, gospelservice, opnamestudio en zelfs een gevangenis. De routes die we rijden zijn zoveel mogelijk binnenwegen en zo weinig mogelijk snelwegen.

We beginnen en eindigen de tocht in New Orleans, bakermat van de jazz, blues, rock 'n roll en gospel. Dan rijden we door de swamps, zien alligators, en beleven de Cajun cultuur. We staan om middernacht op de crossroads waar blueslegende Robert Johnson zijn ziel aan de duivel zou hebben verkocht om beter gitaar te kunnen spelen, in Memphis bezoeken we Elvis' Graceland en The Sun studio en ondergaan de soul muziek van het Stax label. In Nashville duiken we het verleden van de countrymuziek in met Johnny Cash en The Country Music Hall of Fame.

Marc Stakenburg begeleidt je op de motor door dit fascinerende gebied en vertelt je onderweg alle details. • Reisdetails

  Reiscode:
  USM
  Categorie:
  Specials
  Groepsgrootte:
  8 - 12
  Dagen:
  17
  Prijs:
  Vanaf 0,-
 • Routekaart

 • Film

Meld je aan op de nieuwsbrief, bekijk onze videos en de reisplanner